20годиниискуствовоовааобласт

ЗИЛИ01-1
ЗИЛИ02-3
ЗИЛИ03-2

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

зошто да не одберете нас

ЗА НАС

  • за-нас

SicHuan Zili Machinery Co., Ltd, лоцирана во провинцијата Сечуан, е основана во 2002 година. Тоа е професионален производител кој е специјализиран за дизајнирање, производство и дистрибуција на висококвалитетниTGF серијаротирачки вентили за заклучување на воздухот иTXF 2-насоченпренасочувачки вентили кои се користат во пневматски транспортни системи во прав и гранули.

ПОДРАЧЈЕ НА ПРИМЕНА

Вести од компанијата и индустријата

Каде е нашиот бизнис опсег: Досега имаме воспоставено системи за прози агенти во Алжир, Египет, Иран, Јужна Африка, Индија, Малезија и други земји од Југоисточна Азија.Исто така на Блискиот Исток и Јужна Америка.Имаме партнер и голем број клиенти.

Baidu
map